Tak jste nás ukecali! Pustili jsme registrace až do počtu 60 dvojic, takže jsme přidali 10 startovních slotů. Víc jich už opravdu nebude, tak neváhejte a ujměte se jich! Teda, už jich není 10, ale jen 7. Tři jsou už rozebraný náhradníkama.
Jako byly bysme rádi, kdyby se přednostně hlásily Dámy, Naděje a nebo hasiči, ale neumíme to na vstupu rozlišit, tak to necháme osudu. :) Plakátujeme teda už jen v okolí startu a cíle, takže čekáme už hlavně místňáky. A že jich už pár ve startovce máme a na další jsme zadělali dneska na Mexiku. Byli jsme tam domlouvat občerstvení, přesto, že bylo zavřeno. A když jsem hostinskýmu ukazoval, kam závodníky pošleme, a musel kvůli tomu rozsvítit, do hospody vlezli 4 cyklisti, co jeli na oslavu narozeni na Volešnice. Jeli za světýlkem, prostě. :) Pivo dostali za příslib účasti na Hasičských kobylkách. Tak uvidíme, jestli jim zítra plakáty v ruksaku připomenou, co nám slíbili. :)
Co jsme dneska taky domluvili, byly hasičský soutěže, co okoření cyklistické zápolení. Na jedné kontrole bude soutěž ve formě vědomostního kvízu, na druhé pak dovednostní klání. V obou případech to bude samozřejmě laděno do hasičské tematiky a tak se můžete připravit. :) V každém případě je nutné počítat s tím, že získat body v soutěži nebude samozřejmost a ne vždy se to podaří. A o tom, jestli vám ty body budou přisouzeny nebude rozhodovat nikdo jiný než hasič na místě, takže to bude v rukou nejpovolanějších! :)
Za 14 dní už budou zřejmě vyhlášeny výsledky a budeme se pomalu zakousávat do večerní diskuse, kde byly kontroly “nejvíc na hovno” a kde se to “dalo jet líp”. Uvidíme, co převáží, ale věříme, že budete spokojený v každým případě! :)
Mimochodem, hasiči ze Sklenařic nejsou žádný vořezávátka, drtěj soupeře v soutěžích okolo, že jim není rovno. :) Tak jen abyste věděli, že tu budete vlastně u profíků, i když jsou to dobrovolníci. Těšej se na vás stejně jako my!

10 míst navíc a soutěže na hasičské

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..