Už je to nevyhnutelný, zítra tam jedem my, pozejtří první z vás, v sobotu další! Hasičské kobylky jsou tady! Intenzívně jednáme s Krakonošem o počasí a podařilo se nám domluvit, že na sobotu nám nahodí říjen! :)
Že to není žádný překvapení? No … ještě před tejdnem hlásila předpověď 1°C a sněžení. Nakonec se Krakonoš vyřádil dřív, pár vloček poházel dneska a na ráno si udělá radost s mrazem, ale na sobotu nám sešle teploty kolem 10°C a mrholení / deště jen jednotky milimetrů, pokud vůbec. Takže se připravte na to, že počasí bude dle očekávání a že to na krátkej rukáv bude jen v hospodě. Ale to k tomu přeci patří, když se jede v druhý půlce října v podhůří Krkonoš a Jizerek, ne? Nevím jak vy, ale my se na ranní romantickou mlhu doslova těšíme! :D
Co ještě zbývá? Samozřejmě rozvézt kontroly, což provedeme v pátek. Rozdělili jsme si to mezi víc lidí, ale protože jsem lakomej, nechal jsem si jich nejvíc pro sebe! :) Takže se těším, jak v pátek zase po čase uvidím většinu hasičen, které jsem v létě namapoval. Ještě také udělíme poslední instrukce hasičům, kteří nám budou pomáhat v terénu. Nakonec budeme mít 3 kontroly, kde budou hasiči hrát svoji důležitou roli. Blízko startu bude dovednostní kontrola, o něco dále pak kontrola s vědomostním kvízem a ve střední vzdálenosti od startu pak bude i občerstvovačka.
U té občerstvovačky se zastavím, protože tu jsme dopekli vlastně až dneska. Borci hasiči, který v tom místě mají hasičnu, ji mají spojenou s hospodou. A protože jsou skvělí, otevřou nám už ve 12:00 a zajistí nám tam občerstvovací stanici. A protože chceme, aby z toho taky něco měli, bude u nich kontrola “za barem”, takže vám ji cvaknou jen pokud si objednáte k snědku nebo pití. A abyste neřekli, že vás to stojí drahocenný čas, ten, kdo tuhle kontrolu navštíví a bude ji mít procvaklou, tomu odečteme 10 minut z celkového času na trati. Takže poprvé v historii Kobylek budeme mít tzv. “stop time”. Myslíme si, že to závod zase vo něco zpestří.
Dále pak ještě potřebujeme dostat “domů” všechny ceny od sponzorů a aj ty, co kupujeme. To bychom také měli zvládnout v pátek, včetně rozdělení do předem připravených výherních tašek a do tombolové tašky. Ano, na sobotní cca třiadvacátou chystáme tombolu! Přeci jen je potřeba dát šanci na výhru i těm, co se přijedou kochat a bavit. A že nám jde o zábavu především, to už většina z vás ví! :)
Co ještě dodat … samozřejmě připravíme místo startu a cíle (bude přímo u Mexika) a označíme také aspoň nějaká parkovací místa. Až přijedete, rozhodně se řiďte našimi pokyny a parkujte, kam vás navedeme. Rozhodně se nebude parkovat u Mexika, tak tam prosím nikdo ani nepřibržďujte! Uvažoval jsem o registracích “drive through”, protože při registracích dostanete jen poukaz na buřtguláš, ale nakonec jsem to zavrhl. Přijeďte ráno včas, svůj startovní čas znáte. Ať s tím nejsou zase zbytečný zmatky! Kdo víte, že vám hrozí mírně pozdější příjezd, změňte si číslo ve startovce a přesuňte se na její konec. Nic víc udělat nejde. Dny jsou krátký a vzhledem k počtu startujících je nutné držet se striktně časového harmonogramu, viz propozice!
Jo a ještě jedna velmi důležitá věc! V pátek bude na Mexiku čamburína. Přeci jen bude to poslední kontrola, může leccos rozhodnout, tak doporučuju nepodcenit trénink! V sobotu na to nebude čas, na odházení všech skoro 60 dvojic máme 180 minut. Takže kdo umí dělit, tuší, že to prostě buď hodíte nebo ne. Na trénink čas prostě nebude.
Moc se na vás těšíme a věříme, že si to s námi zase užijete. Že si zase potvrdíme, že úplně vo počasí to není! I když ho samozřejmě sledujeme jak vostříži. :)

V sobotu bude říjen!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..