Tak jo, protože spuštění registrací v sobotu 27. ledna od 18:00 se už fakt přiblížilo a začali jste k nám chodit na osobní předregistrace :), je na čase shrnout, co bude letos na Kobylkách nového.
Tou hlavní novinkou je opět změna místa. Jsme ale fakt přesvědčený, že je ta změna úplně skvělá! Kemp Svatá Kateřina, který budeme mít celý pro sebe, leží uprostřed lesů východního podkrkonoší nedaleko od Dvora Králové nebo vodní nádrže Les Království. Terény překrásné, Kobylkami neprobádané a měly by umožnit bezpečné ježdění v terénu i po několik dalších let. V areálu je pro vás k dispozici 200 lůžek v chatkách (pořadatelé obsadí lůžka v hlavní budově), dostatek parkovacích míst pro ubytované přímo v areálu a pro neubytované pár set metrů od centra dění, jídlo a pití z místní restaurace nebo koupání v přírodním čisťounkém rybníku. Rezervace ubytování prosím provádějte až od 26. února (provozovatelé, mimochodem velmi milí lidé, jsou do té doby na delší zimní dovolené). Více informací ohledně ubytování a stravování najdete v Propozicích.
Když už v těch propozicích budete, pročtěte si také, že registrace jsou letos ve stejném stylu jako loni, jen máme otevřeno až pro 210 dvojic. Cena startovného se nemění, platbu je třeba provést do 7 dnů od registrace (platí od začátku dubna). Pokud se vám včas nepodaří registraci potvrdit platbou, budete zařazeni mezi náhradníky. Tam se lze zaregistrovat, pokud dojdou volná místa ve startovní listině. Náhradníky pak automaticky upozorňujeme na uvolněná místa, takže se tam vyplatí být.
Letos pro vás máme opět filmové téma a tentokrát to bude hodně pro děti, protože máme pohádku Lotrando a Zubejda. O tom, jak jsme téma vybrali, jsme psali na podzim. Jak nás znám, vyřádíme se ať už kostýmama nebo tematickým zpestřením závodu, takže se určitě na toto téma pečlivě připravte! :)
Pozor, mírně také měníme termín. V posledních letech jsme v létě vždy kobylkovali 2. červnovou sobotu, letos to bude až sobota třetí – tedy přesněji 15. června. Je to dáno možnostmi areálu, 8. je obsazený jinou akcí. Mezi námi, kdybych to jako změnu nekomunikoval, kolik z vás by si toho všimlo? :)
Kobylky již nejsou součástí SHOCart Ligy, o důvodech jsme psali již dříve. Chtěli bychom vám ale doporučit další poctivě připravené závody z nich jeden, Čikovskou čivavu připravíme sami!
No a aby to nebylo tak suchý čtení, přidám něco mokra. :) Máme tu soutěž pro nejrychlejší zaregistrované účastníky. Konkrétně pro 13 nejrychlejších, co se u nich sejde registrace i platba, od nás dostane 2ks našich kobylkopanáčků. Ceny budeme vydávat spolu se startovní sadou před závodem. Nárok na výhru zaniká odhlášením ze závodu a nebude přecházet na nikoho dalšího.
A když jsem u těch kobylkovýrobků. Letos budeme mít opět tematická trika, barvu vybereme během tohoto registračního víkendu, ale přidáme navíc i další hadřík, který jsme ještě nikdy nevyráběli a to kobylkoponožky! Jako ještě je nemáme ani vymyšlený, ale protože je chceme, tak je prostě uděláme! :)
Tolik pro dnešek, těšíme se na vás ve startovce, ale pak hlavně na závodě! Moooooc!

Už jedou? Nejedou? A díváš se pořádně?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..