Březen, aspoň tady na horách, se na nás aktuálně kouká těma studenějšíma vočima a tak je vhodné pracovat při přípravě závodu, na těch “měkkejch” věcech. :) Takže, seznamte se návrhy triček a ponožek pro letošní rok a co víc, pomozte design ponožek vybrat!
Protože je letošek zabarven díky Lotrandovi a Zubejdě Orientem, zvolili jsme po letech žlutou barvu triček. Návrh je pak jasný, tady hlasovat netřeba a stačí už jen objednat patřičné počty, výrobce máme vybraného. Aneb malé výběrové řízení se vždycky vyplatí. :)

S ponožkama je to kapánek složitější. Teda jako výběrko máme také hotový, a vítěze zveřejníme už brzo, jakmile nám dodá logo, protože nás částečně zasponzoruje!. Aktuálně to vypadá, že budeme vyrábět ponožky pro volný čas a pak sportovní – cyklistické. U těch sportovních to nebude s grafikou tak složité, bylo nám doporučeno ji dát jen do oblasti kotníků, protože funkčnost ponožek velmi omezuje příliš barev (zámotky barevných nití uvnitř ponožky). Finální návrh zatím nemáme, ale budeme jej mít v řádu dní. Zato pro ty společenské ponožky, které naopak omezení na barevnost úplně nemají, máme aktuálně 2 návrhy a potřebujeme rozhodnout, který zvolit. Jako nejradši bychom dělali oba, protože organizátoři jsou v tomhle tak nějak napůl, ale jsou tu omezení na minimální počet párů jedné grafiky a velikosti a pokud nechceme (a fakt nechceme) ponožek dělat v součtu víc jak 400 párů, musíme jednomu návrhu dát přednost. Co myslíte vy? Hlasujte ideálně ve stories nebo přímo na na https://www.facebook.com/ztracenekobylky. Případně piště do komentářů dole pod tímto článkem. A nebo B? A proč? :) Hlasujte prosím do neděle 10. března večer.

Jinak, ale to už není tak důležité, jsme měli ve středu organizační schůzi. Takovou tu kreativní … a nějaké nápady se vylíhly! :) Zdá se, že bižuterie se dostane i do závodního prostoru a bude mít vliv na výsledky! :) A nebo, máme už docela konkrétní kontury cílové kontroly, teda jestli si to Rybák nerozmyslí! :) Každopádně přípravy pokračují a já všem doporučuju, sledujte nás, studujte téma, trénujte jízdu na kole a taky práci s mapou! :)

Výběr ponožek – pomůžete?

1 komentář u „Výběr ponožek – pomůžete?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..