Před týdnem jsem Vás poprosili o pomoct s výběrem grafického návrhu na ponožky a musíme teda říct, že jste nás svým zájmem mega překvapili! Jenže se taky potvrdilo to, co jsme věděli už z hlasování organizátorů. Tedy, že si z těch dvou návrhů vybrat nejde. Jako jde, ale jedině oba! :) Takže ještě jednou pěkně děkujeme! :)
Takže co s tím? No, nakonec jsme to udělali jako chytrá horákyně! Prostě část ponožek vyrobíme modrých, to budou ty cyklistické – funkční, co nesnesou tolik grafiky (tedy nití uvnitř) a ty volnočasové budou černé s oranžovými vrstevnicemi. Mimochodem, těch druhých bude víc, však nakonec tenhle návrh byl přeci jen vo dva fousy populárnější. :) Náš vybraný výrobce ponožek Ponožkátor nám ponožky částečně zasponzoruje, takže máme možnost vyrobit oba grafické návrhy. Byli jsme tento týden přímo v Ponožkátoru a vybírali jsme už konkrétní barvy nití pro oba vzory!
A nejen to, protože jsou Tereza s Petrem (majitelé firmy) velký sympaťáci, netrvalo dlouho a měli u nás zamluvený startovní slot. Včera, když se jeden slot uvolnil, hned jsem jej obsadili jejich týmem v kategorii Pidilidi. Tak jako my máme doba “Kobylky” jako téma 2x do hodiny, tak u nich frčí ponožky. :) Jejich děti si prý ani s ničím jiným nehrají. Takže si myslím, že se jim u nás bude líbit. :)
V týdnu jsme si také potvrdili výrobu tradičních hrnečků od dalšího skvělého sponzora CeWe, letos samozřejmě s velbloudem! :) A protože jsme objednali už i letošní medaile, letos opět od firmy Garko, myslím, že většinu potřebného materiálu máme v přípravě. Bodejť ne, za chvíli začneme připravovat mapu a protože to letos bude v úplně neznámých terénech, nemůžeme se s Vlastou už dočkat!
Závěrem jedno malé připomenutí. V kempu Svatá Kateřina zbývá posledních 14 chatiček, tedy neváhejte a zajednávejte si je.

Ponožky jdou do výroby!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..