Jsme taková parta konzervativní, ctíme tradice. A tak jsme se i letos sešli na děkovacím obědě pro organizátory našeho závodu. Místa pro takový oběd střídáme a letos jsme dali na dobrou osobní zkušenost s Pivovarem Prokopák.
A dobrá reference byla potvrzena, užili jsme si tam skvělé odpoledne s Klukem, Tatinem nebo Panímámou! :) Bylo tak hodně těžký dostat se k oficiální části programu, tedy prezentaci, kde shrnujeme výsledky letoška a také probíráme konkrétní náměty na vylepšení v dalších letech. Ale stalo se a letos to bylo tak interaktivní, že se prezentace protáhla na 2 hodiny.
Potvrdilo se, že toho pro vás zase chceme spoustu přichystat. Třeba to, že za pár dní začne hlasování o tématu příštího ročníku a nebo to, že se s mnohými z vás možná potkáme dřív, než si myslíte. Ale počkejte ještě pár dní, naše myšlenky musí uzrát a pak vás do toho zatáhneme! Těšte se a sledujte nás! :)
Jinak naše výroční trička se opravdu osvědčila, naše záda si přečetli všichni, koho jsme potkali a zdravili nás, jako kdybysme byli hlavní hvězdou Televarieté. :)


Oběd se nevídaně vydařil

2 komentáře u „Oběd se nevídaně vydařil

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..