Za týden, tedy přesněji v sobotu 27. ledna v 18:00 vodevřeme brány 13. ročníku MTBO Ztracené kobylky a zájemci o náš vypečený orienťák na kolech pro dvojice se začnou objevovat ve startovce.
O tom bych ale asi nepsal, i když se na to samozřejmě hodně těšíme! Sejdeme se na to s organizátory totiž už tradičně v pátek a prožijeme spolu celý víkend. Už po několikáté v řadě bude naše registrační centrum ve Sklenařicích odkud se určitě v sobotu přes den vypravíme směrem na Turnovskou chatu, abychom se na večer pěkně protáhli. A protože jsme hraví, máme koňský nápad. :) Kdo nás během pátečního večera nebo v sobotu přes den osobně odchytne, tomu umožníme udělat předregistraci. Pěkně v klidu, bez stresu si vyberete číslo, vymyslíte název týmu a ještě to za vás zapíšeme. Teda jako čekáme, že přinesete chlebíček, sušenku nebo něco ostřejšího, ale to dá přece rozum, když chcete VIP službu, že je potřeba se ukázat v trošku lepším světle! Určitě ale platí, že nás musíte potkat osobně, žádné srdceryvné telefonáty nebo maily vyhlazené pomocí Chat GPT nás neobměkčí.
Jako, upřímně se velkých davů nebojíme, takže kdo sem cestu mít nebude, večer po šesté určitě nevostrouhá. Teda … samozřejmě nevíme, jaký budete mít letos o registrace zájem, ale řekněme, že se v klidu do startovky dostanete, i když zasednete k počítači až v sobotu večer. V posledních letech strouhali až nedělní odpoledňáci, nečekáme v tomhle úplně změnu.
Takže už za týden – osobně nebo online? V každém případě si nenechte našeho velblouda frnknout! :)

Registrace za týden?

1 komentář u „Registrace za týden?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..