Pan Lustig, potulný obchodník s bižuterií v pohádce Lotrando a Zubejda, bude na Kobylkách přítomen. Je velmi vzdělaný a svou radou sultánovi vlastně zadělal na hlavní zápletku naší letošní tematické pohádky. Má šedivé vlasy, nosí černé oblečení, klobouk a stále při sobě má svou bižuterii, kterou pořád nabízí. A i u nás bude přesně takový! :)
V sobotu jsme si totiž vyrazili do hlavního města bižuterie, abychom tam navštívili výrobnu místní “bižu”, jak my od fochu familiárně říkáme. Konkrétně jsme využili pohostinnosti firmy JK3bijoux a probrali na místě, obklopeni vší tou třpytivou krásou, jak by nám mohli letošní téma vylepšit. Jejich šéfka, nějaká Kotůlková :), byla skvělá a tak jsme za chvíli měli darem a do komise tolik korálek, že s tím bude mít náš pan Lustig, co dělat, aby to udal. Kór, když bude jeho pochroumaná pacička ještě v rekonvalescenci. :) Ale moc rád se s tím popere, v tý roli se shlíd hned vod začátku, tak mu ji už necháme, i kdyby byl chromej. :)
Takže se těšte, letošní téma doslova šperkujeme! :) A pokud nám do toho nic nevlítne, o tomto víkendu začneme najíždět i mapu. Základnu budeme mít ve Dvoře Královým, kdyby nás chtěl někdo potkat. Takže budou přibývat i další plakáty v potřebných místech. Mimochodem, naše výzva z víkendu je stále nenaplněna, takže se přidejte a plakátujte za odměnu!:)

Pan Lustig bude i s bižu!

1 komentář u „Pan Lustig bude i s bižu!

  • 10.4.2024 (9.47)
    Trvalý odkaz

    Milé Ztracené kobylky!
    Děkujeme za slova chvály a přejeme panu Lustigovi, aby zazářil a tu jabloneckou bižu patřičně vychválil!:-)

    Ať se vám akcička vydaří!!

    JK3bijoux z toho hlavního města bižu:-)

    Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..