Nemáte ještě plán, co dělat v sobotu 22. září a nebo 6 října? Mám pro Vás všechny skvělý tipy. Na co jiného než na jízdu na kole s mapou a spoustu další zábavy kolem.
Už v sobotu 22. září se jede 6. ročník Pytlákovy schovanky. Kdo ji ještě nezkusil, měl by. Doporučuju zůstat celý víkend a pořádně si Šluknovský výběžek užít. Jak znám pořadatele, budou kontroly zase určitě nejen na moc krásných místech, ale získání mnoha z nich bude nějak vtipně zkomplikováno. Jel jsem tenhle závod třikrát a vždy to byla velká paráda! A večer, !POZOR! Hustej Wimpy a Tři sestry revival, tedy zábavka jak se patří. Rostou tam i helmovníky a Lipovský vítr teče proudem. Takže doufám, že už nikdo neváhá a jede.
Helmovník
Lipovský vítrO čtrnáct dní později je třeba zase vyrazit do Nového Strašecí, jak místní říkají do “Strága”. Koná se tam 4. ročník závodu GoGo Race. Podzim se obvykle už dost hlásí o slovo, ale přívětivá rodinná atmosféra organizátorů s několika pekáčema domácích buchet a jiných dobrot Vás po závodě určitě krásně zahřeje. Diplom a cena pro každého vloni také velmi potěšily. Pro nás s Pavlem to byl loni závod, který nás nakopnul uspořádat Ztracené kobylky.
Veselé účastnice GoGo Race 2011
Škoda, že došlo ke kolizi termínů s dalším závodem, konkrétně se 6. ročníkem MTBO VIPrahlé duše, který se jede tentokrát v Českém ráji. Ještě, že letos nemůžu jet, nevěděl bych, který z těhlech dvou závodů si vybrat. :)

Pytlákova schovanka, GoGo Race a VIPrahlé duše

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..