Někde jsem četl, že klimatologové přišli na to, že jaro přichází stále dříve, že dřív taje sníh, příroda se zelená a … chatky v RS Mladotice v době konání Ztracených kobylek jsou rozebrány!
Jste fakt pekelná cháska, co rozjela letos registrace v tempu, co tu ještě nebylo. K 6. březnu 22:00 máme 69 registrací, což jsme měli loni 15. dubna! No nevím, venku to zase tolik jarně nevypadá a vy takhle blázníte! Lidi neblázněte, kdo má pak řešit ty náhradníky a v nejhorším i odmítnuté zájemce? Určitě bude hnusně, cesty budou rozbahněný, brambory moc bramborový, pivo teplý, kolo píchlý a ten výčepní bude taky nějakej divnej … dobře si to rozmyslete, jestli se zaregistrujete! Pamatujte, že letošní ročník bude pekelný! :D
Ruku v ruce s tím pokrokem v registracích jdou bohužel i rezervace ubytování v chatkách. Paní Grozíková mi dnes (opět více než o měsíc dříve) nahlásila plné chatky, další ubytování jen ve stanech … teda, jsou tam ještě nějaké možnosti, viz propozice, ale už to není přímo v areálu.

69 registrací a chatky rozebrány

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..