Jak jsme řekli, tak jsme udělali. O víkendu jsme přijali pozvání našich kamarádů Šroťáků a vydali se na jih do Kanady. Že vám nesedí světové strany? No to asi neznáte naši Českou Kanadu, doplňte si znalosti ve vlastivědě! :)
Šroťákům se závod opět parádně podařil, kontroly byly citlivě zasázeny do překrásné krajiny a až na Bílou skálu byly dobře dohledatelné. Ale i ta Bílá skála schovaná za neprostupnou houštinou (kdo neznal místní terén), byla skvělá. Pohodovou atmosféru opět parádně doplnila povinná občerstvovací stanice s povinným úkolem. Naházet na ní 40 bodů šipkama do terče byl pro závodníky fakt problém, většina hlídek si pak musela občerstvení zasloužit skákáním v pytli. :) Myslím, že jemné poprchávání nikdo z účastníků ani nevnímal. Večer jsme si navíc pěkně zatrsali na tradiční šrotpárty a rozebrali důkladně nástrahy trati.
A jak jsme dopadli? Máme s Pavlem první orienťák, kde jsme posbírali všechny kontroly! Byli jsme jedním z pěti týmů, co to zvládl. I přes to, že jsme do cíle dojeli včas, byli jsme na trati nejdéle! :) Bramborová medaile v konkurenci znalců místních podmínek pro nás byla více než potěšující. Moc se těšíme na další ročník, Šroťáci, děkujeme za pozvání!
Pár fotek ze závodu je v sekci Fotogalerie.

Kobylky byly o víkendu v Kanadě

1 komentář u „Kobylky byly o víkendu v Kanadě

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..