Letí to. Už týden uběhl od 2. ročníku našeho závodu a je asi čas jej trošku zhodnotit. Pomůžu si ale tím, že nechám mluvit naše účastníky – Kobylky. Ti, si myslím, mají největší právo na názor a hodnocení od nich, má největší váhu.
Tak tedy, nejprve zmíním ty, co se o nás rozepsali na svých webech, či blozích.
Ekonom Praha EKP – oddíl orientačního běhu
SHOCartLiga
Cykloklub Plzeň
Zbloudilý baset
Reportáž Jindry Volného
Zhodnocení Pavla Cmírala na svém blogu
Geotour
A pak tu mám sumarizaci našeho dotazníku, který jste nám pomohli tak pěkně vyplnit. Opravdu moc děkujeme, protože pozitivní ohlasy nám samozřejmě dělají obrovskou radost a připomínky nám zase pomohou ke zlepšení v dalších ročnících. A celkem 43 hodnocení z 240 startujících je opravdu reprezentativní vzorek. A jak jste tedy náš letošní ročník hodnotili celkově?
hodnoceni_ZK_2013_celkove
Nutno zmínit, že volby, že “akce měla svý mouchy” nebo “průser” zůstaly nedotčeny, takže jsme to asi zvládli. :)
Na otázku, co se Vám na letošních Kobylkách líbilo nejvíc, jste odpovídali takto:
hodnoceni_ZK_2013_co
A jaké byly Vaše výhrady nebo co by se mohlo příští rok zlepšit?
hodnoceni_ZK_2013_pripominky
Je třeba doplnit, že počet výhrad je několikanásobně nižší než počet pochval (čísla před procenty udávají počet výskytů v dotazníku). Datailní výsledky hodnocení našich Kobylek, včetně všech komentářů, bez jakékoliv cenzury je k dispozici ve výsledcích.
Hodnocení pro nás tedy vyznívá dobře a dává nám tolik potřebnou energii a elán do pořádáná dalších ročníků. Určitě bude těžké zopakovat množství a hodnotu cen nebo hladký průběh akce, ale určitě se o to pokusíme. Zrovna tak se velmi zamyslíme nad gastronomickým pokrytím akce, které letos kulhalo nejvýrazněji. O zpřesňování map se rovněž pokusíme, ale ze zkušenosti víme, že naprosto dokonalé to nebude nikdy. Rozhodně se ale budeme snažit, aby ty příští Kobylky, Kobylky 2014, byly zase dobře vnímány Vámi, našimi účastníky. O to nám jde především!

Hodnocení Ztracených kobylek 2013

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..